Головна » 2011 » Червень » 28 » Парафія УГКЦ Скали-Подільської дбає про свою молодь
08:14
Парафія УГКЦ Скали-Подільської дбає про свою молодь

Свято Євхаристії для парафіян смт.Скали-Подільської увінчалося невгамовними враженнями. Особливо отримали велику радість діти та молодь греко-католицької парафії. Напередодні свята, після Молебня до Серця Христового, діточки з батьками і своїм парохом мали нагоду спільно, на березі річки Збруч, біля Скалецької фортеці, назбирати різноманітних трав і сплести віночки для посвяти у храмі Божому, також молоді люди грали у волейбол, бадмінтон та інші ігри, палили вогнище, гостилися.

В неділю після Божественної Літургії всі сплетені напередодні віночки були окроплені свяченою водою. Після недільної молитви діточки, молодь та їх батьки, двома автобусами, вирушили на святкування Дня Молоді до смт.Мельниці-Подільської. Виступи скалеччан і мельниччан надали усім присутнім на святі, особливо молоді, можливість почуватися потрібними і отримати максимум задоволення від поєднання світських українських та духовних композицій виконавців.

Молодь і старші були надзвичайно задоволені ще й тим, що у цей день змогли також побачити  Дністровський Каньйон з епіцентром річки Дністер.

Дякуємо жертводавцям поїздки: Скоромному Богдану, Джос Володимиру

о.Василь Германюк

Переглядів: 667 | Додав: S@L | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]